Kastrati falënderon UNDP

Kamenicë – Komuna e Kamenicës është përzgjedhur nga UNDP si komuna me përformancën më të mirë në implementimin e projektit ReLOaD.

I pari i komunës, Qëndron Kastrati, duke falënderuar stafin e projektit ReLOaD dhe zyrtarët komunal për bashkëpunimin, ka thënë se është i lumtur që puna e përbashkët po vlerësohet nga organizata ndërkombëtare.

“Kamenica përzgjidhet nga UNDP, si komuna me performancë më të mirë në implementimin e projektit ReLOaD. Shumë i kënaqur që puna e jonë e përbashkët, po vlerësohet nga organizata të tilla ndërkombëtare, vlerësim ky i miratuar edhe nga BE-ja dhe Bordi i Partnerëve të kësaj organizate. Falënderoj stafin e projektit ReLOaD, kolegët nga komuna dhe gjithë të tjerët për bashkëpunimin përgjatë tri viteve”, është shprehur ai./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS