Karateistja e KK “AS”, Erina Sherifi stoliset me medalje të bronztë në “International Marmara Cup” në Turqi

/ 3 minuta lexim
RCCOLA

Karateistja e talentuar e KK “AS” Erina Sherifi nga Gjilani, është stolisur me medalje të bronzët në turneun e madh ndërkombëtar në Stamboll të Turqisë. 12 vjeqarja Erina Sherifi e cila është edhe medaliste e Kampionatit ballkanik, në një konkurrencë jashtëzakonisht tejet të fortë ka arritë tek medalja e bronzët gjerë në 45 kg në luftëra.

Përzgjedhësi Kombëtares së Kosovës U-14 Alban Beqiri, ka bërë të ditur se ndjehet mjaft krenar me paraqitjet e karateistve në këtë festival të karatesë. “Jam shumë i kënaqur me përformancën e karateistve, Erina edhe njiher po dëshmon se kemi të bëjmë më një karateiste të talentuar dhe mjaft punëtore, ne po dëshmojmë se çdo ditë e më shumë se karateistët Kosovarë po arrijnë rezultate tejet të miranë arenën ndërkombëtare, poashtu sot na gëzoi edhe karateistja nga Prishtina, Danina Rexhepi e KK Olimp e cila poashtu ka arritur të stoliset me medaljen e bronzët, ndërsa nesër pritet të përformojnë karateistët në konkurrencën e meshkujve”.

Ekspedita e karateistëve nga Kosova pritet të kthehet të dielën.

ARKATANA

Karateistja e KK “AS”, Erina Sherifi stoliset me medalje të bronzët në “International Marmara Cup” në Turqi Karateistja e talentuar e KK “AS” Erina Sherifi nga Gjilani, është stolisur me medalje të bronzët në turneun e madhë ndërkombëtar në Stamboll të Turqisë. 12 vjeqarja Erina Sherifi e cila është edhe medaliste e Kampionatit ballkanik, në një konkurrencë jashtëzakonisht tejet të fortë ka arritë tek medalja e bronzët gjerë në 45 kg në luftëra.

Përzgjedhësi Kombëtares së Kosovës U-14 Alban Beqiri, ka bërë të ditur se ndjihet mjaft krenar me paraqitjet e karateistve në këtë festival të karatesë. “Jam shumë i kënaqur me përformancën e karateistve, Erina edhe njiher po dëshmon se kemi të bëjmë më një karateiste të talentuar dhe mjaft punëtore, ne po dëshmojmë se cdo ditë e më shumë se karateistët Kosovarë po arrijnë rezultate tejet të miranë arenën ndërkombëtare, poashtu sot na gëzoi edhe karateistja nga Prishtina, Danina Rexhepi e KK Olimp e cila poashtu ka arritur të stoliset me medaljen e bronzët, ndërsa nesër pritet të përformojnë karateistët në konkurrencën e meshkujve”.

Ekspedita e karateistve nga Kosova pritet të kthehet të dielën./rajonipress/