Kanosje, mashtrim, vjedhje, dhunë në familje, veprat më të atakuara në Anamoravë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person, si dhe ka ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur njëmbëdhjetë (11) aktakuza kundër njëmbëdhjetë (11) personave për vepra të ndryshme penale.

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”.
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personi, për shkak të veprës penale “Sulmi”
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja e rëndë”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Rrezikimi i trafikut publik”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Kanosja”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mashtrimi”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”
Dy (2) aktakuzë kundër dy (2) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS