Kamenica zhvillon aplikacionin “Zbulo bukurinë e Kamenicës”

Kamenicë – Ekipi i Komunës së Kamenicës ka arritur në fazën finale të programit “GOV4SAA”!

Në këtë program që implementohet nga ICK, ekipi i komunës sonë ka aplikuar me projektin e një aplikacioni për promovimin e turizmit në Kamenicë.

Andaj luteni të klikoni në link më poshtë për të parë se si do të duket ky aplikacion, pasi që tani më ka mbetur vetëm prezantimi i projektit në fjalë para jurisë finale.

Vërejtje: Në link gjeni prototipin e aplikacionit, andaj si i tillë nuk është i plotësuar dhe në të ka edhe gabime përmbajtësore.
https://kamenica-app.skinsagencystaging.com/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS