Kamenica komuna më e suksesshme për mbajtjen e dëgjimeve buxhetore

Kamenicë – Komuna e Kamenicës është vlerësuar si komuna më e suksesshme në mesin e 9 komunave të tjera për organizimin e dëgjimeve buxhetore.

Në raportin e lanësuar nga Instituti Demokratik i Kosovës “Praktikat e organizimit të dëgjimeve buxhetore në vitin 2022 për nëntë (9) komunat e Republikës së Kosovës”, Kamenica është komuna që ka organizuar më së shumti organizime buxhetore, gjithsej 17, në krahasim me komunat tjera të monitoruara nga KDI, si Prishtina, Prizreni, Mitrovicë e Jugut, Ferizaj, Skenderaj, Deçan, Kaçanik dhe Rahovec.

Nga këto 17 organizime për dëgjime buxhetore po ashtu Komuna e Kamenicës ka më së shumti pjesëmarrës gjithsej 352 pjesëmarrës, ku janë parashtruar 250 kërkesa për projeksione buxhetore./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS