Eko Higjiena

Kamenica, komuna e parë në Kosovë, me forum për transparencë

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kamenicë – Pas ngritjes në tabelën e matjeve për transparencë për 19 vende, po punojmë që të kryesojmë këtë listë, duke qenë të hapur e transparent me qytetarin ka shkruar Kadri Rahimaj.

UBT

“Sot kemi përshëndetur formimin e Forumit për Transparencë komunale, i cili direkt do të punojë me nivelin qendror si dhe NDI, që të sigurojë informacion të plotë, të qasshëm dhe të kuptueshëm për të gjithë. Qeverisja e drejtë, efikase, e kujdesshme në shpenzimin e parasë publike, dhe e qytetarit mbi të gjitha, nuk ka se si të jetë ndryshe. Synimi i radhës është anëtarësimi në OGP” ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/