RCCOLA

Kadriu takohet me banorët e Llashticës, u premton përkrahje në realizimin e kërkesave të tyre

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Kisha kënaqësinë që të takohem me disa nga banorët e fshatit Llashticë ku diskutuam për zhvillimet në komunën tonë dhe për institucionet tona ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Nga z.Ekrem Hasani u njoftova me kërkesat e banorëve si dhe me idetë e tyre zhillimore për lokalitetin e Llashticës.

Uji Dea

U premtova se kërkesat e tyre do të adresohen në institucionet relevante, por edhe në asamblenë komunale.

Në fund, nga z.Hasani, në emër të nikoqirëve pranova një mirënjohje për bashkëpunimin tonë ka shkruar Kushtrim Kadriu./rajonipress/