Kadriu: Shoferi i kryetarit lodron me derivate të popullit dhe merr mëditje për to

Gjilan – Shoferi i kryetarit paska marrë mëditje për orët shtesë të punës. Nuk e di kah dhe kënd e ka vozitë ky farë shoferi, kur dihet se kryetarin pas orë 16 e ke standard nëpër kafiteri t’u “tarahenë” me kullerat e vet ka shkruar asambleisti Kushtrim Kadriu.

Nëse nuk është kafiterive, atëherë është jashtë shtetit duke ia nxjerrë “yndyrën” vizës.
VV- ja ka kanë ajo që bagzherrin e nxjerrë duke kritikuar e duke fyer zyrtarët që përdornin makinat zyrtare për çështje private, ndërsa të njëjtën po bëjnë edhe vet, madje edh po marrin mëditje shtesë.

Vetura e kryetarit shpeshherë është parë duke bredhur rrugëve orë e pa orë. Lodro me derivate te popullit dhe merr mëditje për to ka thënë Kushtrim Kadriu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS