Kadriu: Po më mohohet qasja në dokumentet zyrtare

Gjilan – Janë bërë disa ditë që kur kam bërë kërkesë për të pasur qasje në dokumente zyrtare të komunës, por ende pa sukses. Këtë kërkesë e kam bërë për shkak se dyshoj për keqpërdorim të pushtetit nga ana e komunës ka shkruar Kushtrim Kadriu.

Postimi i Kushtrim Kadriut:

Kam dërguar shkresë zyrtare në Zyrën e Personelit dhe në Drejtorinë per buxhet dhe financa, për qasje në dokumentet zyrtare, por që ky proces po prolongohet nga këto të fundit. Më thonë se vendimi është aty, është këtu; e ka ai, e ka ky; jo jam në deti, jo jam të dajtë, më një fjalë zhagitje në maksimum.
Unë, që nesër do t’i njoftoj organet e rendit për mohimin që po ma bëjnë në qasjen e dokumenteve zyrtare.
Zero-Transparenca e Alban Hysenit

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS