Mobi Casa

Kadri Rahimaj promovon çdo ditë investimet, Gjilani me ankth e trishtim e pret çdo ditë?

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Gjilan – Ambasada Amerikane po investon në ambientet e brendshme të shkollës në Hogosht, në rregullimin e sistemit të ngrohjes, ndriçimit, nyjeve sanitare, dyerve e dritareve, si dhe izolimit të objektit nga jashtë ka shkruar Kadri Rahimaj.

Kadri Rah8imaj pothuajse çdo ditë po promovon projektet dhe investimet e shumta, derisa Komuna e Gjilanit e zhytur në qeverisje të paditur çdo ditë e pret me trishtim me rrugë të izoluara e me mungesë të investimeve.

ARKATANA

Postimi i Kadri Rahimajt:

150,000$ investime në shkollën “Skënderbeu” në Hogosht
Ambasada Amerikane po investon në ambientet e brendshme të shkollës në Hogosht, në rregullimin e sistemit të ngrohjes, ndriçimit, nyjeve sanitare, dyerëve e dritareve, si dhe izolimit të objektit nga jashtë.
Kjo shkollë po merr pamje tjetër e bashkëkohore