RCCOLA

Ka filluar projekti i sinjalizimit të rrugës Viti – Pozheran

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Viti – Me këtë rast kryetari i komunës Sokol Haliti u shpreh se institucionet komunale çdo ditë po punojnë që qytetarët të kenë kushtet dhe siguri të nevojshme dhe se shenjëzimi i kësaj rruge përveç që ndihmon orientimin, është i rëndësishëm edhe për të gjithë pjesëmarrësit e trafikut.

Në këtë rrugë janë vendosur vendkalimet e këmbësorëve për qytetarët dhe janë vendosur vijat për ngasësit e automjeteve që qarkullojnë përgjatë kësaj rruge.

ARKATANA

Sinjalizimi i rrugëve apo vendosja e vendkalimeve, pos që do të rrit sigurinë e këmbësorëve, gjithashtu do të shërbej për kufizimet për vozitësit e automjeteve./rajonipress/