Fundamenti

Ka filluar mbjellja e luleve dhe drunjve dekorativ në qytetin e Kamenicës

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kamenicë – Kadri Rahimaj është zotuar se asnjë hapësire publike nuk do t`i mungojë freskia.

Uji Dea

“Bashkë me drejtorin Zotrim Kastrati, po punojmë që pamja e bukur verore dhe freskia të mos i mungojë asnjë hapësire publike|” ka shkruar Rahimaj./rajonipress/