Jeton Biqkaj merr mbështetje në lagjet dhe familjet e Kamenicës

Kamenicë – Qytetarët e Kamenicës po na japin mbështetje maksimale për qeverisjen tonë me dhe për qytetarin ka shkruar Jeton Biqkaj.

Në Kamenicë te SHkelzen Avdija Rukovci me nr. 25, u konfirmua mbështetja e madhe për fitore me 17 tetor.
Qytetarët e Kamenicës po na japin mbështetje maksimale për qeverisjen tonë me dhe për qytetarin.
Biseduam e shpjeguam në detaje programin tonë qeverisës, zhvillimin ekonomik, bujqësinë e infrastrukturën për zhvillimin sa më të madh për komunën tonë.
Kamenica për të gjithë 160 LDK
Faleminderit për mikpritje. Fitore

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS