Hidromorava

“Jam mësuar të jetoj me këtë pasi nuk ka zgjidhje”, Eni Koçi flet për problemin shëndetësor që iu shkaktua nga Covid-19

/ 1 minutë lexim

Eni Koçi teksa po shijon pritjen e ëmbël ka filluar të jetë edhe më aktive në rrjete sociale.

Këngëtarja ka zhvilluar një bisedë me ndjekësit e saj, ku mes tjerash ka folur për problemin e saj shëndetësor si pasojë e Covid-19.

Eni ka zbuluar se vuan nga parosmia, humbja e sensit të nuhatjes.

E pyetur nga ndjekësit e saj në Instagram, Eni ajo pyetur nëse i është kthyer shija dhe nuhatja dhe ajo ka treguar se vazhdon njësoj.

ArKatana

Eni tregoi se gjërave nuk ua ndien erën apo shijen reale që kanë patur si para Covid-it.

“Vazhdoj po njësoj. Domethënë shije dhe nuhatje kam por gjërave nuk ua ndiej erën apo shijen reale që kanë patur si para Covid-it. Parosmia quhet si problem. Kam filluar të mësohem të jetoj me këtë problem pasi nuk ka zgjidhje”, tha këngëtarja.

Gjithashtu Eni foli dhe për shtatzëninë duke zbuluar se vajza do të vijë në jetë në muajin tetor dhe ajo e Genci tashmë kanë vendosur për emrin e saj.