Mobi Casa

Isufi: Nga dje kemi filluar me projektin për trajtimin e qenve endacakë në Gjilan

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Drejtoria e Bujqësisë në Gjilan ka filluar dje me projektin për trajtimin e qenve endacakë.

Drejtori për Bujqësi, Bajram Isufi, ka thënë se puna do të realizohet duke ndërmarrë të gjitha aktivitetet sipas kontratës: kapja, transportimi, trajtim dhe kujdes, identifikim dhe regjistrim, kastrim/sterilizim, vaksinim
dhe dehelmetizim si dhe kthimi në vendin e kapjes.

ArKatana

“Po ashtu, projekti do të realizohet duke u dhënë përparësi zonave më të frekuentuara me njerëz si për shembull: qendra e qytetit, spitalet, shkollat çerdhet, parqet etj.”, ka shtuar Isufi./rajonipress/