Intervenohet në shtratin e përroit të Rubocit

Kamenicë – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim sot ka bërë një intervenim të lokalizuar emergjent pas reshjeve të shiut në shtratin e përroit të Rubocit.

Intervenimin e ka bërë në mënyrë vullnetare kompaninë “Varna”, duke larguar pllakën e betonit nga rrjedha e shtratit të prroit të Rubocit, e cila për shkak të shembjes së dheut rrezikonte shembjen e asfaltit. Drejtoria falënderon kompaninë Varna për këtë intervenim./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS