Mobi Casa

I harrojnë tubin në bark për 22 vjet, gruaja padit mjekët

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Prej 22 vitesh ndjente dhimbje stomaku, të prera barku dhe shqetësime konstante. Kishte konsultuar dhjetëra mjek dhe nuk arrinte të kuptonte origjinën e sëmundjes, ndonëse mjekët kishin arritur të gjithë në të njëjtin përfundim: vuante nga një formë koliti.

Gruaja arrinte të shpjegonte vetëm se dhimbjet i kishin nisur pas operacionit për heqjen e apendicitit, por askush nuk arrinte të shpjegonte një lidhje mes tyre. e megjithatë u arrit të kuptohej se gjatë atij operacioni, që ajo kishte kryer kur ishte vetëm 19 vjeç, kirurgët kishin harruar brenda në bark një tub drenazhi, 12 centimetra të gjatë.

Eco Higjiena

Tubi që qëndroi brenda trupit të tij për 22 vjet, u arrit të hiqej vitin e kaluar, kur gruaja ishte 41 vjeç, transmeton gazeta Shqip.

Tashmë ajo ka vendosur të kërkojë dëmshpërblim për dëmin që i është bërë dhe i është drejtuar Prokurorisë së Gjenovës, Itali, e cila ka hapur hetimet për akzuën e “dëmtime të qëllimshme”.