RCCOLA

I ati 93-vjeçar i Mel Gibsonit kërkon “të tretën të vërtetën”

/ 2 minuta lexim
Fundamenti

New York, 10 qershor – Babai i skandalozit Mel Gibson ka vendosur, megjithatë, për fatin e të tretës. Hutton Gibson vendosi të ndahet pas 10 vjet martese me gruan e tij të dytë, Teddy Joe. Kjo nuk do të ishte aq interesante po mos të bëhej fjalë për një çift martesor të moshës 93 dhe 70 vjeç.

Çifti u kurorëzua në vitin 2002 pasi gruaja e parë e Huttonit, Anne Reilly ndërroi jetë, e cila ishte njëkohësisht edhe nëna e aktorit të famshëm, Mel Gibson. Me Anne 93-vjeçari kishte 11 fëmijë dhe 50 nipër e mbesa.

Si arsye për shkurorëzimin nga Teddy Joe, Hutton tha se ishin në pyetje “dallimet e pakapërcyeshme”, ndërsa nga ajo kërkon që t’ia paguajë kompensimin martesor. Me detajet rreth shkurorëzimit nuk ka dalë në publik.

Mobi Casa

Siç raporton portali “TMZ”, Hutton personalisht ka paraqitur kërkesën për shkurorëzim, madje ka nënshkruar vetë dokumentet me dorëshkrimin e dridhur.

Ndërsa raportohet se aktori, Mel Gibson, e ka akuzuar Teddyn se ajo ka ndikuar tek babai i tij, Hutton, që ai ta largojë nga shtëpia dhe jeta e tij