ARKATANA

Hoxhaj:Vota ime shkon për Thaçin

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Ministri i Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj mendon se në PDK nuk ka më të mirë se kryetari aktual i saj, Hashim Thaçi.

Pa marrë parasysh, nëse do të ketë kundër kandidatë në zgjedhjet e ardhshëm të partisë, Hoxhaj thotë se vota e tij tek tashti është e rezervuar për, Hashim Thaçin.
“Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi, e ka mbështetjen time të plotë. Është lider jo vetëm i Kosovës, por më gjerë. Thaçin dhe PDK-në i respektojnë edhe miqtë, por edhe kundërshtarët e shtetit të Kosovës në çdo kontinente. Kuvendi i PDK-së, duhet të jetë kuvend i cili e forcon unitetin, i cili e modernizon partinë, i cili ofron vizion për të ardhmen. Lidershpi i PDK-së duhet ta ketë të qartë se kjo parti ka një përgjegjësi të veqantë për ta quarë Kosovën përpara, dhe lindershipi i PDK-së duhet ta ketë të qartë se këtë punë mund ta bëjë vetëm nën udhëheqjen e Hashim Thaçit”, ka deklaruar ministri Hoxhaj në një intervistë për gazetën “Epoka e Re”.

Hidromorava

E, nëse ka edhe kundër kandidat në zgjedhjet e ardhshme për postin e kryetarit të PDK-së, ai thotë se, janë të mirëseardhur, ngase sipas tij demokracia dhe konkurrenca e vlerës e qojnë përpara partinë. /Indeksonline/