Eko Higjiena

Hiqet një deponi ilegale e mbeturinave në Kabash të Vitisë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Në fshatin Kabash të Vitisë, është zhvilluar një aksion i pastrimit, ku është larguar një deponi ilegale e mbeturinave në lagjen “Deliu” dhe atë për skaj të lumit “Morava e Binçës”.

Ky aksion i pastrimit është zhvilluar nga vullnetarë të kësaj lagje në bashkë organizim me drejtorinë e Shërbimeve Publike dhe Emergjencës ( DSHPE) dhe përkrahjes së kompanisë “Transporti” me pronar Ramush Haziri.

RCCOLA

Përndryshe drejtori i DSHPE-së, Basri Aliu falënderoj vullnetarët për këtë aksion të pastrimit duke potencuar se aksione të tilla pritet të mbahen edhe në të ardhmen./rajonipress/