Hidhet poshtë kallëzimi penal i Bislim Bislimajt

Gjilan – Prokuroria e Gjilanit e ka hedhur poshtë kallëzimin penal të ushtruar nga Bislim Bislimaj, kundër të dyshuarve Gëzim Ibrahimi nga fshati Remnik, për shkak të veprës penale “Lajmërimi apo kallëzimi i rremë”, kundër të dyshuarve Jakup Haxhiu nga fshati Kabash i Vitisë, të dyshuarit Arben Jakupi nga Begunca, të dyshuarit Sokol Haliti nga Begunca, dhe të dyshuarit Besnik Berisha sepse në veprimet e të dyshuarve nuk ka elemente të veprës penale, e as elemente të ndonjë vepër tjetër penale ku ndjekja penale ndërmerret sipas detyrës zyrtare thuhet në aktvendimin e prokurorit të shtetit në Gjilan./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS