Haliti vlerëson kontributin dhe angazhimin e aktivistëve të Forumit të Rinisë

Viti – Prita në takim falënderues aktivistët e Forumit të Rinisë. Respekt për angazhimin dhe mbështetjen e tyre ka shkruar Sokol Haliti.

Në pritjen që i ka bërë aktivistëve të rinisë Sokol Haliti ka çmuar kontributin e tyre dhe angazhimin e pamohueshëm në fitoren e tij të fundit. “Kemi një rini të mrekullueshme që meriton shumë lavdërata e respekt” ka thënë Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS