Haliti viziton punimet në rrugët që krijojnë lehtësira për bujqit

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Sot vizitova punimet e rrugëve bujqësore në Buzovik dhe rrugës rurale-bujqësore Buzovik-Lubishtë të cilat krijojnë lehtësira për bujqit tanë dhe qarkullim më të shpejtë midis fshatrave si dhe rritjen e vlerave të pronës ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

RCCOLA

Më këto rrugë po fillon edhe rrumbullakësimi i punimeve në të gjitha rajonet e komunës sonë.
Këto do të ndihmojnë qytetarët tanë që rrisin dhe krijojnë ekonomitë e tyre familjare!

Edhe në Skifteraj janë duke u rregulluar rrugët bujqësore por edhe rrugë të tjera siç është rruga Rrustë Sadiku.