KKGjilan

Haliti viziton KBI në Viti

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Sot i shoqëruar edhe nga Komandanti i stacionit policor në Viti, Afrim Halili dhe nga kryetari i familjeve te dëshmorëve, Xhevdet Ademi, por edhe nga bashkëpunëtorë të tjerë vizitova Këshillin e Bashkësisë Islame në Viti, për urimet e festës së Kurban Bajramit ka shkruar Sokol Haliti.

KKVITI

Në këtë ditë të veçantë i urova ata dhe të gjithë besimtarët mysliman, për festën e Kurban Bajramit./rajonipress/