Uji Dea

Haliti vizitoi shumë punime në teren

/ 1 minutë lexim

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot disa punime që janë duke u zhvilluar intensivisht në rivitalizime dhe mirëmbajtje të rrugëve gjithandej nëpër territorin e komunës, në Ramjan, Debellde, Buzovik, në qytetin e Vitisë dhe rrugës magjistrale.

Fundamenti

Poashtu, Haliti, ka vizituar edhe punimet në vendbanimet si Drobesh, Gërmovë, Sodovinë, rruga Pozheran – Viti e tjera punime të shumta, që po organizohen nga ana e Drejtorisë për Shërbime Publike dhe po implementohen nga kompanitë që janë të kontraktuara, për mirëmbajtje verore dhe dimërore./rajonipress/