ARKATANA

Haliti vizitoi punimet në krijimin e hapësirave gjelbëruese

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Viti – Në kuadër të projekteve të shumta që janë duke u zhvilluar në qytetin e Vitisë dhe jashtë qytetit, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka vizituar sot punimet që janë duke u zhvilluar në krijimin e hapësirave gjelbëruese, përkatësisht në magjistralen Viti – Gërlicë, ku do të mbjellën gjithsej 2200 drunjë dekorativ dhe pemë.

ARKATANA

Haliti e ka përsëritur moton e tij të punë së Vitia po ndërtohet dhe Vitia po ndryshon./rajonipress/