Vali Ranch

Haliti vizitoi projektet infrastrukturore në Sllatinë të Poshtme dhe Pozheran

/ 1 minutë lexim

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot Pozheranin dhe Sllatinën e Poshtme, për të parë disa projekte infrastrukture që po realizohen.

Ai në Pozheran përcolli nga afër punimet në asfaltimin e rrugës “Isak Dragobuzhda”-Pozheran dhe platoja dhe rruga në stadiumin ndihmës të KF Vllaznia.

Uji Dea

Ndërsa në Sllatinë të Poshtme asfaltimin e rrugës “Malit”.

Haliti tha se qeverisja lokale në Viti, do të vazhdoj të realizoj edhe projekte të tjera nëpër fshatrat e Vitisë jo vetëm në fushën e infrastrukturës rrugore por edhe në fushat e tjera dhe atë në interes të gjithë qytetarëve vitias./rajonipress/