KKVITI

Haliti tregon se Vitia ka marrë një lajm të mrekullueshëm nga Bashkimi Evropian

/ 3 minuta lexim
Eco Higjiena

Viti – Sot, kemi pranuar një njoftim zyrtar të miratimit të projektit “Bridging regions”, nga Bashkimi Evropian (EU) nëpërmjet programit të bashkëpunimit ndërkufitar “Cross-border cooperation”, ku shuma total e këtij projektit është 1,018,149,40 Euro. Kjo është një arritje e madhe për Komunën tonë dhe tregon përkushtimin tonë të vazhdueshëm për të avancuar zhvillimin lokal dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve tanë të nderuar ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Qytetarë të respektuar të Vitisë,
Me kënaqësi të madhe dëshirojmë të njoftojmë se Komuna jonë ka marrë një lajm të mrekullueshëm!

Sot, kemi pranuar një njoftim zyrtar të miratimit të projektit “Bridging regions”, nga Bashkimi Evropian (EU) nëpërmjet programit të bashkëpunimit ndërkufitar “Cross-border cooperation”, ku shuma total e këtij projektit është 1,018,149,40 Euro.

Kjo është një arritje e madhe për Komunën tonë dhe tregon përkushtimin tonë të vazhdueshëm për të avancuar zhvillimin lokal dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës së qytetarëve tanë të nderuar.

Projekti i miratuar nga EU Cross-border cooperation do të sjellë shumë avantazhe për komunën tonë si dhe komunën partnere të Gostivarit.

Mobi Casa

Do të ndihmojë në rritjen e bashkëpunimit rajonal dhe në forcimin e kapaciteteve të komunës për të zhvilluar iniciativa të reja dhe për të përmbushur nevojat e qytetarëve tanë.

Gjithashtu, ky projekti do të krijojë mundësi të reja për zhvillim ekonomik dhe social në rajonin tonë. Do të inkurajojë investimet e brendshme dhe të huaja, do të krijojë vende të reja të punës dhe do të promovojë rritjen e turizmit dhe mbrojtjes së ambientit në komunën tonë.

Kjo është një tregues i qartë se puna jonë e palodhshme dhe përkushtimi për të përmbushur qëllimet tona po njihen dhe mbështeten nga partnerët ndërkombëtarë.
Ne jemi mirënjohës ndaj Bashkimit Evropian për vlerësimin dhe besimin që kanë shfaqur ndaj projektit tonë dhe komunës sonë.

Gjithashtu, dua të falënderoj ekipin tonë të punës dhe të konsulentës sonë të jashtme znj.Mediana Bislimi, që kanë kontribuar në zhvillimin dhe realizimin e këtij projekti.

Ne jemi të vendosur të vazhdojmë të punojmë me entuziazëm dhe përkushtim për të përmbushur qëllimet tona dhe për të sjellë përparim të qëndrueshëm për komunën tonë.
Bashkë me ju, ne do të vazhdojmë të ndërtojmë një të ardhme të ndritshme dhe të suksesshme për komunën tonë.