Haliti takon studentët që kanë përfituar bursën komunale, premton mbështetje financiare edhe në të ardhmen

Viti – Sot kam takuar studentët të cilët fituan bursën komunale në komunën e Vitisë, dhe kam qenë shumë i kënaqur t’i dëgjoj dhe bisedoj nga afër me ta ka shkruar Sokol Haliti.

“Studentët që kam takuar sot ishin të shumtë dhe të profileve të ndryshme nga njëri-tjetri.
Disa ishin studentë të rinj që sapo kishin filluar studimet, ndërsa të tjerë ishin në vitet e fundit të studimeve të tyre. Mbështetja financiare për të ndihmuar studentët në arritjen e objektivave të tyre akademike do të vazhdoj edhe në të ardhmen” ka thënë Haliti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS