Haliti: Sa herë që vijnë mërgimtarët, ndryshon atmosfera dhe ritmi i jetës

Viti – Diaspora jonë është pjesa më e bukur, por edhe më e dhimbshme e shoqërisë ka thënë Sokol Haliti.

Njerëzit tanë të çmuar e të vyeshëm sakrifikuan vite të jetës së tyre për mirëqenien e familjes. Por, tani gjeneratat e reja, kudo nëpër botë, janë bërë pjesë e zhvillimit të vendeve ku jetojnë, duke ushtruar profesione dhe pozita të rëndësishme.

Mërgimtarët edhe sot na ndreqën ditën me një takim të ngrohtë e miqësor. I falënderova nga zemra për raportet e sinqerta dhe mbështetjen e vazhdueshme ndër vite.
Mirë se erdhët mërgimtarë të dashur!
S.H.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS