Haliti rrit bursat studentore nga 150 në 318, me këtë përfitojnë të gjithë studentet që kanë plotësuar kriteret

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim komisionin Komunal për bursa studentore 2022/23.

Me këtë rast Haliti, pasi u njoftua se 318 student vitias plotësojnë kriteret për të përfituar bursat studentore vendosi që prej 150 bursave sa kanë qenë të parapara të shpërndahen të rritet numri i përfituesve në 318.

Këtë vendim ai e morri me qëllim që të gjithë studentet që kanë plotësuar kriteret e parapara sipas rregullores të jenë përfitues dhe sado pak të përkrahën në rrugëtimin e tyre profesional dhe akademik.

Përndryshe vlera financiare e një burse për vitin akademik 2022/23 në Viti është 300€ për student./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS