Vali Ranch

Haliti priti në takim përfaqësuesit e projektit YourJob 2

/ 1 minutë lexim

Viti – Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga zv. i tij, Hasan Aliu, kanë pritur sot në takim znj. Shqipe Kurti dhe Brigita Dishpali nga projekti YourJob Kosova.

Në këtë takim është folur për bashkëpunimin në mes të komunës së Vitisë, me këtë projekt nga Caritas Kosova, i cili financohet nga Agjencia Austriake për Zhvillim (ADA), ku si fokus kryesor mbështetjen e të rinjve në mënyrë profesionale për tregun e punës, kryesisht të moshave nga 15 deri në 35 vjeç.

Me këtë rast Haliti, e vlerësoj lartë këtë projekt duke potencuar se ata presim me padurim që të fillojnë bashkëpunimin në projekti YourJob2.

Uji Dea

Ai tha se është e një rëndësie të veçantë që të rinjtë vitias të mbështetën në përgatitjen e tyre profesionale për tregun e punës.

Përndryshe bëhet me dije se ky bashkëpunim se shpejti do të zyrtarizohet edhe me nënshkrimin e një dokumenti mes dy palëve, pasi që Vitia është në mesin e pak komunave të Kosovës për të realizuar këtë projekt./rajonipress/