Uji Dea

Haliti nuk ndalet, promovon projektet nga tereni

/ 1 minutë lexim

Viti – Sokol Haliti pothuajse çdo ditë është në teren duke përcjellur realizimin e projekteve dhe duke bërë promovimin e tyre nga tereni.

“Edhe sot vazhduan punimet nëpër vend punishtet e shumta në territorin e komunës tonë.
Sot u bë zgjerimi dhe riasfaltimi i rrugës së Muhaxherëve në fshatin Goshicë” ka shkruar Haliti.

ARKATANA

Haliti ka thënë se këto projekte po realizohen falë përkushtimit tonë dhe përgjegjësisë institucionale që kemi ndaj qytetarëve tanë të respektuar./rajonipress/