Haliti mori pjesë në hapjen e zyrës së LDK-së në Smirë

Viti – Në pranin e shumë aktivisteve të LDK-së krytari Haliti i shoqëruar nga Z. Hasan Aliu i cili është edhe Kryetar i Shtabit Zgjedhor dhe Kryesuesi i Kuvendit Komunal z. Naim Pira morën pjesë në hapjen e Zyrës së LDK-së në Smirë Kryetari Haliti falënderoi Smirasit për përkrahjen që kanë LDK-së që nga pas lufta, po ashtu Kryetari Haliti i njoftoi të pranishmit për punët që janë bërë dhe po bëhen në Komunën e Vitisë dhe për Strategjinë katër vjeçare ku Kryetari Haliti theksoi se Smira ka një fokus të veçantë.

Po ashtu edhe nga ana e të pranishmëve pati shumë falënderime për Kryetarin Haliti, ku u tha se në Smirë u realizuan shumë më shumë projekte se sa u premtuan. Andaj Smirasit edhe njëherë shprehen mbështetjen e pa rezervë për Kryetarin Haliti që të udhëheq Komunën e Vitisë edhe për katër vitet e ardhshme./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS