Mobi Casa

Haliti me prezantime të projekteve të reja, që po realizohen anembanë Vitisë

/ 1 minutë lexim

Viti – Edhe gjatë ditës së sotme, vizitova projektet e shumta që po realizohen anembanë territorit të komunës sonë ka shkruar Sokol Haliti.

Eco Higjiena

Kreu i Vitisë ka vizituar disa projekte që tashmë janë në realizim e sipër dhe ka takuar e bashkëbiseduar me shumë qytetar, me të cilët ka ndarë gëzimin e përbashkët dhe nuk e ka harruar slloganin: ”Vitia po ndryshon. Vitia e Re po ndërtohet”./rajonipress/