Haliti i gëzohet projektit që e lidh xhaminë e qytetit me rrugën për në Pozheran

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Viti – Jam shumë i lumtur që kanë filluar punimet në rregullimin, zgjerimin dhe asfaltimin e rrugës nga xhamia e qytetit që lidhet me rrugën për në Pozheran ka shkruar Sokol Haliti.

Uji Dea

“Kjo rrugë e re do t’ju shërbejë qytetarëve për dalje më të shpejtë nga qyteti dhe do të bëjë shkarkimin e komunikacionit brenda qytetit” ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/