ARKATANA

Haliti i gëzohet asfaltimit të rrugëve Kolishtë – Buzovik – Beguncë dhe ndërtimit të kanalizimit në lagjen Deliaj

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Viti – Sokol Haliti ka vizituar punimet në asfaltimin e rrugës Kolishtë – Buzovik – Beguncë, rrugë e cila lehtëson qasjen dhe qarkullimin më të lehtë të banorëve të kësaj ane.

Gjithashtu Haliti ka vizituar punimet edhe në ndërtimin e kanalizimit në lagjen Deliaj.

ARKATANA

“Po mundohemi të jemi të pranishëm me investime në të gjitha lokalitetet tona në qytet e fshatra dhe kujdesi ynë për kërkesat e qytetarëve nuk do të mungoj asnjëherë” ka thënë Haliti./rajonipress/