Haliti: Gruaja vlerë e çmuar e shoqërisë!

Viti – Gratë vitiase në vazhdimësi kanë provuar se janë vlerë ndër më të çmuarat e shoqërisë ka thënë Sokol Haliti.

Së bashku me kandidatet tona për këshilltare komunale, Argjenda Syla dhe Zejnepe Osmani në listën e LDK-së, sonte takuam gratë e qytetit të Vitisë.

Bashkëbiseduam për projektet e ardhshme si dhe për çështje tjera gjinore, të cilat do të vazhdojmë t’i trajtojmë me respekt e kujdes të shtuar.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS