RCCOLA

Haliti falënderon zjarrfikësit për guximin, përkushtimin dhe heroizmin e tyre

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Viti – Faleminderit për guximin dhe përkushtimin tuaj për të mbrojtur komunitetin tonë nga rreziqet ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Fundamenti

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Zjarrëfikëseve, sot pos urimit në emër të qytetarëve të komunës së Vitisë dëshiroj të falënderoj dhe shprehi respektin për heroizmin dhe sakrificën e secilit zjarrëfikës në shpëtimin e jetëve dhe pronave tona.

Faleminderit për guximin dhe përkushtimin tuaj për të mbrojtur komunitetin tonë nga rreziqet.