Uji Dea

Haliti falënderon KFOR-in amerikan, takohet edhe me ambasadorin Hovenier

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Viti – Poashtu ishte kënaqësi që në ndërrimin e komandës të takoj edhe Ambasadorin Hovenier si një mbështetës i madh të pavarësisë Kosovës nga Rambujea e gjerë me tani. Ai ishte dhe është diplomat e mik i jashtëzakonshëm i Kosovës ka shkruar Sokol Haliti.

Postimi i plotë:

Mobi Casa

Është kënaqësi nderë dhe privilegj sa herë qe prezantoj në ndërrimin e komandës në Bondsteel. Falënderim i pa fund për komandantin, zv komandanten dhe ekipën ndërlidhëse që punuam bashkë shumë ngushtë gjatë 9 muajve të kaluar dhe mirëseardhje për komandantin e ri me bashkëpunëtorë dhe LMT-së për Viti.

Poashtu ishte kënaqësi që në ndërrimin e komandës të takoj edhe Ambasadorin Hovenier si një mbështetës i madh të pavarësisë Kosovës nga Rambujea e gjerë me tani. Ai ishte dhe është diplomat e mik i jashtëzakonshëm i Kosovës./rajonipress/