Haliti: Dëgjova me vëmendje kërkesat dhe shqetësimet e rinisë së LDK-së

Viti – Jam shumë i lumtur që sonte takova rininë e LDK-sê e cila është një rini shumë kualitative, me kuadro nga më të ndryshmet, deri tek rinia sportive, të cilët i përgëzova për sukseset e arritura ka shkruar Sokol Haliti.

Sa herë takimet me ta janë shumë interesante dhe temat janë nga më të ndryshmet.
Dëgjova me vëmendje kërkesat dhe shqetësimet e tyre.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS