Haliti: Buzoviku mbetet një ndër veçoritë e Vitisë

Viti – Një ndër fshatrat më të bukura që ka Vitia është edhe Buzoviku ka shkruar Sokol Haliti.

Andaj gjatë mbrëmjes u takuam dhe dëgjuam me kujdes nevojat e banorëve.
Natyra ishte e qetë, dëgjohej vetëm zëri i atyre të cilët na besuan, dhe vazhdojnë të na përkrahin edhe më tej.

Së bashku i njoftuam me planet e projektet e komunës për këtë fshat, i cili mbetet një ndër veçoritë e Vitisë.
S.H

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS