Fundamenti

Gruaja shet burrin: Ç’të keqe ka, po nxjerr bukën e gojës

/ 1 minutë lexim

Jonathan Lea, një anglez 26 vjeçar, me tre fëmijë të vegjël dhe një listë të gjatë borxhesh, të shkaktuara nga paga e tij e vogël dhe kjo kohë krizash, është nxjerrë në shitje nga gruaja e tij.

Ngjarja aspak e rrallë ka ndodhur në Britani, dhe duket se bashkëshorti në vështirësi, nuk e ka menduar dy herë, zgjidhjen që i ka gjetur e shoqja, atë të shoqërimit të grave të vetmuara ….

Dhe duket se deri tani i ka ecur mirë, ai është paguar me 100 paund për një kohë të shkurtër qëndrimi me to, përveç një 200 paundësh shtesë nëse trajtimi ka qenë “i plotë”…

UBT

Gruaja e tij, Luiza, përveçse është pajtuar me një fakt të tillë, e ka cilësuar edhe si diçka të denjë, pasi në fund të fundit sipas saj, bashkëshorti është duke siguruar bukën e familjes.

Ajo madje kujdeset edhe për pamjen dhe gardërobën e tij, kur ai shkon në “punë”.

“Unë nuk e kam fare problem, se ai me gratë e tjera bën veç gjimnastikë, kurse me mua dashuri”, pohon ajo.