Gjilani kampion në tri kategoritë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në regjionin e Gjilanit janë zhvilluar ndeshjet e javës së fundit XXII-të, për grupmoshat e reja, për edicionin 2011/12 dhe sipas rezultateve Gjilani është shpallur kampion në të tri kategoritë.

Rezultatet e ndeshjeve tjera sipas kategorive tek fatosat,pionierët dhe kadetët janë dhënë sipas Federatës së Futbollit ,Lidhja Rajonale për Gjilan:

FATOSAT (U 13)

DARDANA – DRITA 1:2
STUDENTI – GJILANI 3:2
GALAKSIA – UNIVERSI 2:1
TËRNOCI – DRITA (2) 0:3 r.z
VITIA – GJILANI (2) 0:3 r.z
MIGJENI – PUSHOI

TABELA

1 GJILANI 20 19 0 1 130:19 57
2 DARDANA 20 16 0 4 70:22 48
3 DRITA 20 16 0 4 105:15 48
4 TËRNOCI 20 9 2 9 41:37 29
5 VITIA 20 9 1 10 47:38 28
6 GALAKSIA 20 8 4 8 33:54 28
7 STUDENTI 20 7 5 8 30:44 26
8 GJILANI (2) 20 6 2 12 34:69 20
9 UNIVERSI 20 6 2 12 36:72 20
10 MIGJENI 20 2 5 13 17:80 11
11 DRITA (2) 20 1 1 18 13:106 4

PIONIERËT ( U 15 )

Mobi Casa

DARDANA – DRITA 0:2
STUDENTI – GJILANI 4:1
GALAKSIA – UNIVERSI 3:0
TËRNOCI – DRITA (2) 0:3 r.z
VITIA – GJILANI (2) 0:3 r.z
MIGJENI – PUSHOI

TABELA

1 GJILANI 20 16 3 1 65:15 51
2 DRITA 20 16 2 2 63:14 50
3 VITIA 20 15 1 4 55:23 46
4 STUDENTI 20 13 2 5 58:25 41
5 MIGJENI 20 8 1 11 37:35 25
6 DARDANA 20 7 3 10 34:46 24
7 TËRNOCI 20 7 1 12 25: 44 22
8 DRITA (2) 20 6 3 11 25:49 21
9 GALAKSIA 20 4 2 14 20:55 14
10 GJILANI (2) 20 3 3 14 29:63 12
11 UNIVERSI 20 3 3 14 24:66 12

KADETËT (U 17)

DARDANA – DRITA 0:3
STUDENTI – GJILANI 0:3 r.z
GALAKSIA – UNIVERSI 2:2
VITIA – GJILANI (2) 0:3 r.z
DRITA (2) – PUSHOI
MIGJENI – PUSHOI

TABELA

1 GJILANI 18 17 0 1 66:11 51
2 DRITA 18 16 1 1 65:13 49
3 GJILANI (2) 18 12 1 5 50:22 37
4 GALAKSIA 18 7 7 4 36:36 28
5 DRITA (2) 18 7 3 8 37:46 24
6 VITIA 18 6 2 10 42:40 20
7 STUDENTI 18 4 2 12 45:63 14
8 UNIVERSI 18 4 2 12 15:65 14
9 MIGJENI 18 4 1 13 23:45 13
10 DARDANA 18 3 1 14 12:50 10