Eko Higjiena

Gjilani i zhytur në Kaos, është një nga pesë rajonet më të pazhvilluara në Evropë

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Kështu konstaton Indeksi i Zhvillimit Njerëzor i cili funksionon bashkë me UNDP, dhe ky rezultat erdhi duke u bazuar në treguesit e jetëgjatësisë, arsimit dhe të ardhurave për kokë banor. Komuna e Gjilanit është ndërsa nga komuna më e varfër në Evropë dhe kjo bën që të mos ndihen banorët krenarë në mesin e mijëra komunave që ka Evropa thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Komunat në Ukrainë, Moldavi, ta zëmë, ato janë më të pasura se sa komuna e jonë, dhe duke parë këtë gjendje, pushtetarët lokal bëjnë sehir, nuk realizojnë me kohë projektet kapitale.

RCCOLA

Nuk dimë për çka jeni ardhur në pushtet pa asnjë përvojë menagjeriale komunale./rajonipress/