Eko Higjiena

Gjatë samitit në New York, Sokol Haliti takon dy kryebashkiakët:Rama dhe Veliaj

/ 1 minutë lexim

Kënaqësi të jemi bashkë në këto aktivitete të larta ndërkombëtare në vigjilje të asamblesë së OKB-së, të cilën do t’a kryesojë Shqipëria ka shkruar Sokol Haliti.

Eco Higjiena

Samiti i Paqes po mbahet në margjina të takimit të Asamblesë së përgjithshme të OKB-së ku po marrin pjesë 70 kryetarë pjesëmarrës të qyteteve të njohura si ai New Yorkut, Londrës, Rio de Janeiros, Stockholmit, komuna gjermane, holandeze dhe nga e gjithë bota e rajoni ka shkruar Sokol Haliti./rajonipress/