Mobi Casa

“Genug”, balada më e re e këngëtares Donna Dafi

/ 2 minuta lexim

Artistja Donna Dafi, në baladën e saj më të re “Genug”, që në shqip do të thotë “Mjaft”, ka bërë bujë të madhe në industrinë e muzikës botërore.

Në videoklipin “Genug”, ylli i muzikës pop, Donna Dafi, flet për përvojat e një gruaje të fortë që ka rënë pre e një marrëdhënieje të pasinqertë. Gruaja, duke i parë këto veprime të partnerit të saj, i përmbledh emocionet e veta dhe, pa u hamendur, i jep fund kësaj marrëdhënieje, duke i thënë “mjaft”.

Kjo këngë, që është duke e magjepsur audiencën në mbarë botën, në ndërdijen e dëgjuesit ka një mesazh shumë më të fuqishëm se thyerjen, atë të vetëvlerësimit dhe fuqizimit të gruas para një partneri dhe çdo mashkulli jo të sinqertë.

Fidanishtja

Vlen të theksohet se Donna Dafi, si në veprat të tjera edhe në “Genug”, është shfaqur si këngëtare dhe kompozitore.

Donna Dafi, e cila jeton dhe vepron në Gjermani, ka një prejardhje unike, gjysmë shqiptare dhe gjysmë nigeriane/gjermane.

Klipin “Genug”, e cila këndohet në gjuhën gjermane dhe shqipe, mund ta shkarkoni në linkun: https://www.youtube.com/watch?v=_goXhPq7Slo