Fundamenti

Gazetarët të mposhtin klasën e mykur të deputetëve

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Gjilan – Kosova ka shumë detyra para BE-së dhe shteteve liridashëse ku pjesë e këtyre të arriturave janë edhe mediet. Gazetarët kosovarë duhet që urgjentisht të bashkohen dhe ta mposhtin këtë klasë të mykur e të kufizuar intelektualistë thuhet në reagimin e gazetarëve gjilanas.

Edhe Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” nga Gjilani e ka pritur me shqetësim të thellë vendimin e Kuvendit të Kosovës. Në një reagim të këtij Klubi të nënshkruar nga Musa Sabedini kryetar thuhet se me shqetësim të thellë na duhet të reagojmë ndaj sjelljes së pahijshme dhe amatoreske të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, të cilët me gjestin e tyre treguan se janë deputet të kalibrit mafioz,meqë gjatë tërë kohës kanë treguar etjen që të futen nenet që disiplinojnë mediet.

Eco Higjiena

Klubi i Gazetarëve “Beqir Musliu” shpreh reagimin e arsyeshëm për këtë situatë tejet të pakëndshme që ndërmori Kuvendi i Kosovës. Ne e kuptojmë që shumë deputet kanë biografi kriminale dhe mundohen me çdo kusht që të aprovojnë nene që do ta mbronin të ardhmen e tyre,por në fakt gabohen rëndë sepse mediet asnjëherë nuk do të ndalen për ta quar Kosovën në vendin e sigurt të familjes evropiane

Kosova ka shumë detyra para BE-së dhe shteteve liridashëse ku pjesë e këtyre të arriturave janë edhe mediet. Gazetarët kosovarë duhet që urgjentisht të bashkohen dhe ta mposhtin këtë klasë të mykur e të kufizuar intelektualistë përfundon reagimi./rajonipress/