ARKATANA

Fushatë vetëdijësuese kundër puseve të hapura, zjarrëvënieve dhe prerjeve ilegale të pyjeve në Viti

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Viti – Ekipi Veprues për Siguri në Bashkësi (EVSB)& Policia e Kosovës(PK), për çdo vi bëjnë fushata vetëdijesuese përmes:Tryezave, takimeve, përmes shpërndarjes së posterve vetëdijesues nëpër të gjitha shkollat e Komunës së Vitisë, si dhe mjeteve të informimit.

ARKATANA

EVSB dhe PK, apelojnë te qytetarët e Komunës së Vitisë, që të ndalojnë me këto dukuri negative.
•Kujdes nga puset e hapura!
•Ndal prerjet ilegale të pyjeve, dhe zjarrëveniet fushore e malore thuhet në njoftimin e koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/