Fushata e korrje-shirjeve nis zyrtarisht në Topanicë

Kamenicë – E nisëm fushatën bashkë me drejtorin për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Naim Arifi, tek fermeri e kombajneri Adil Shala ka shkruar Qëndron Kastrati.

Nga kjo fushatë pritet të korren 1650 ha grurë dhe 40 ha elb, ndërkohë që komisioni për korrje-shirje po zbaton me përpikëri rregulloren për këtë proces.

Vlen të theksohet se kemi 30 kombaja të angazhuara që i gjithë procesi të shkoj siç duhet.
Stafi i drejtorisë së bujqësisë në krye me drejtorin Arifi, po bëjnë punë të jashtëzakonshme në përgatitjen dhe monitorimin e procesit të korrjes, për çka dhe i falënderoj. Fermerëve shumë suksese, e bereqeti ju shtoftë ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS